Referat: IBK Hallsta - Huddinge IBS
IBK Hallsta vs Huddinge
2021-09-12 16:29, F-08

Spännande match i cuppremiären av Fat Pipe Cup!

Premiären i Fat Pipe Cup blev en spännande tillställning mellan två jämna lag. Hallsta tog ledningen med 1-0 genom Elsa Eriksson med ett snyggt back-hand skott i den första perioden. Elsa skadad dock foten i den andra perioden och fick uppsöka lasarettet.

Huddinge kunde lite senare kvittera och sedan stod matchen och vägde länge. Hallsta var dock närmast segern med både ribb-skott, straff och frilägesskott i slutsekunderna.

Matchen slutade 1-1 och Hallsta får vara nöjd med detta resultat utifrån att det var första matchen för säsongen. Det kunde dock med lite tur ha blivit en seger.