SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Hallsta
F-08
Lindome IBK
1 - 4
IBK Hallsta
Lindome IBK1 - 4IBK Hallsta

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 12 september, 08:00
Plats:Friidrottshallen Linköping
Serie:Fat Pipe-Cup
Lindome vs IBK Hallsta
2021-09-12 16:46

Äntligen kom vinsten! I den fjärde matchen i cupen lossnade spelet och målskyttet för vår 08:or och vi kunde bärga hem en välförtjänt seger.

I match om 7-8.e plats så mötte vi Göteborgslaget Lindome denna tidiga söndagsmorgon 08:00.

Lindome tog ledningen med 0-1 och Hallsta-laget var stukat i sin längtan efter att få en seger.

 

Ganska snart visade det sig att vi kunde börja rulla upp motståndarna med ett skickligt passningsspel och många fina kombinationer. Det skapade fina målchanser och snart kom utdelningen.

 

Moa Uppling gjorde tre mål och blev lagets bästa målskytt och Lina Virenius smällde dit en frislagskombination som var snygg. Segern skrevs till 4-1 efter en stabil laginsats.

 

Några spelare som sticker ut förutom målskyttarna och målvakten Elsa så klev Molly Pahlin, Emilia Arborelius och Line Fast fram och stack ut över mängden. Hela laget gjorde en mycket bra turnering. 

 

Totalt sett över dessa fyra matcher i denna inbjudningscup så har laget fått uppleva hur de ligger till i sin egen åldersnivå i landet. Otroligt roligt och nyttigt för oss och med fyra skador i sista macthen så fick alla i truppen bekänna färg och flera spelare har verkligen visat att de håller hög nivå redan nu innan säsongens ens har börjat.

 

Vi tar detta som ett kvitto på att vår innebandyutbildning i IBK Hallsta håller hög kvalité och skapar bra förutsättning för våra spelare att både tycka det är roligt och utvecklas.

 

Vi ser fram emot en rolig säsong 21/22


<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsorer
Våra sponsorer