SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Hallsta
F-08
IBK Hallsta FK5
4 - 0
Surahammars IBF FK5
IBK Hallsta FK54 - 0Surahammars IBF FK5

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 07 oktober, 11:30
Plats:Sporthallen Hallstahammar
Serie:Pantamera Flickor Klass 5   Tabell >>
Samling:10:30, Sporthallen
Aktivitetsinfo: Tag med kläder för en kortare promenad utomhus i samband med samlingen.
Seger i seriepremiären mot Surahammar
2018-10-07 13:37
Säsongen för F 08 inleddes med en riktig skön seger i premiärmatchen. 4-0 till "Hallstingarna" som övertygade i denna öppningsmatch.
Säsongspremiären i Sporthallen denna söndag kunde inte börjat bättre. Seger mot ett större och äldre Surahammar visar att vår utvecklingskurva pekar rakt uppåt. 4-0 efter slutsignalen talar sitt tydliga språk.

Matchen började i ett högt tempo där Hallsta tryckte på rejält och skapade många chanser. I den 2:a matchminuten gjorde Lina 1-0 efter snygg assist av Ella. Detta resultat stod sig sedan perioden ut men både stolpe och Suras målvakt räddade Surahammar från att ligga under med fler mål.

I den andra fortsatte pressen mor Sura mål men här stack Surahammar upp med lite farliga kontringar. Målvaktsspelet från Elsa Sjöström och Saga var briljant hela matchen och de höll nollan tillsammans. I den 4:e minuten i andra perioden ökade Hallsta på med 2-0 genom Hanna och med assist av Idun. Strax därefter ökade9 de på med 3-0 genom Moa Uppling som fick en strålande passning av Molly Fredriksson.
Laget gick till pausvila med 3-0 i ryggen och hårdheten i spelet ökade men Hallsta stod upp.

I den tredje och sista perioden ökade Hallsta igen trycket mot Suras mål och skapade massor av chanser. I den 14:e minuten så fastställde Hanna slutresultatet till 4-0 efter passning av återigen Idun.

Att laget vann med 4-0 och med massor av övriga chanser visar att vi offensivt kan leverera men det är lagets defensiva kvalité som verkligen var härligt att se. backspelet och centrarnas hemjobb var strålande hela matchen igenom.

Hela laget kämpade och slet mycket bra och några av spelarna stack ut lite extra. Backparet Elsa E och Line visade hög kvalité och Emmy Åkesson, Ella och Molly Fredriksson visad upp lite extra denna segersöndag. BRA JOBBAT HELA LAGET!

Nu väntar nya tag och ny match nästa söndag mot Arboga borta och vi hoppas på bar uppslutning av supportrar från Hallsta/Kolbäck!


<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsorer
Våra sponsorer