SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Hallsta
F-08
IBK Hallsta FK5
5 - 1
Rönnby IBK Ung 5 FK5
IBK Hallsta FK55 - 1Rönnby IBK Ung 5 FK5

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 21 oktober, 11:30
Plats:Sporthallen Hallstahammar
Serie:Pantamera Flickor Klass 5   Tabell >>
Samling:10:30
Hemmaseger i hemmaborgen!
2018-10-21 13:41
Söndagens match mot Rönnby 5 slutade med hemmaseger för F 08. Slutresultatet stannade vid 5-1 till Hallstingarna.
Matchen inleddes ganska jämt och bägge lagen tryckte på framåt. I den 3:e minuten tog Hallsta ledningen genom Moa Uppling som efter pass av Linn Ekdahl satte bollen i mål. I den 11:e minuten så ökade Hallsta på till 2-0 genom virvelvinden Lina Virenius som med sin teknik snurrade upp Rönnbyförsvaret. Hela laget spelade fantastiskt försvarsspel genom hela matchen ledda av målvakterna, backarna och centrarna.

I den andra perioden ökade Hallsta till 3-0 genom Saga Ahlkvist som utnyttjade en kontring och som nästan Zorrolikt fick dit bollen i bortre krysset från högerkanten där hon brutit in. Fantastiskt mål!

I den tredje perioden reducerade Rönnby till 3-1 och matchen kändes lite som om den stod och vägde. Det definitiva spiken i kistan kom dock i 7:e minuten då Lina återigen satte bollen i mål snyggt framspelad av Hanna från ena hörnet. Efter detta kunde Rönnby inte forcera det kompakta försvaret utan Hanna stängde matchen i den 9:e minuten med sitt 5-1 mål.

Alla spelarna gjorde en bra match och det syns att laget börjar hitta sina former och positioner. I denna match så stack tvillingarna Ekdahl ut i mängden samt målvakten Elsa Sjöström.

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsorer
Våra sponsorer