SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Hallsta
P10
ÄNTLIGEN IGÅNG
Hallå allihopa!

Äntligen är vi igång med en ny termin och det är super roligt att så många vill vara med och hoppas att vi kan bli fler. Vi har en medtränare som är med oss och tränar varannan vecka som heter John. Detta tycker vi givetvis är kanon kul och hälsar honom välkommen. 
Vi tränar i Parkskolans idrottshall på måndagar klockan 16:45-18:00. 
Jag ska försöka hålla alla uppdaterade med nyheter via denna sida eftersom att jag inte har något facebook eller instagram. 
Hoppas ni har överseende med detta.

Hojta till om ni undrar över något
Hälsningar// Micke
Vänskapsmatch
2019-01-12 13:35
Hej alla barn och föräldrar. 

Söndagen den 20/1 klockan 09:30 så ska vi ha en vänskapsmatch mot P-09 i Sporthallen i Hallstahammar. Hoppas att så många som möjligt har möjlighet att vara med och att föräldrar vill vara med och stötta och heja på sina barn. 
Vi kommer samlas 09:15 för att byta om till matchställ så det enda som behöver tas med är följande: klubba, glasögon, inneskor, vattenflaska och vita strumpor om ni har men inget krav. 

Vi ses på måndag och ha en fortsatt fantastisk helg
mvh
Micke & John
Föräldramatch
2018-12-14 22:34
Hej alla barn och föräldrar. På måndag den 17/12 så har vi föräldramatch mot barnen och lite gemensam fika därefter som laget kommer bjuda på. Barnen hade uppskattat mycket om så många föräldrar som möjligt ställer upp. 

Vi kommer sen ha julledigt till 7:e januari då vi drar igång som vanligt igen. Det kommer bli någon match under vårterminen så att grabbarna får visa vad dom går för. Mer info om detta kommer när det är bokat till 100% med datum och plats. 

Ha en fantastisk helg
Fotografering
2018-10-15 00:20
Vi kommer att fotograferas måndagen den 12 November klockan 18:00-18:30 och kommer därför inte ha någon träning denna dag eftersom att hallen är abonerad för fotografering.
Vi kommer ta både enskilda och lagbilder. Lagbilderna kommer sen att presenteras i VLT och på väggen i Nibblehallen. Man kommer även erbjudas möjligheten att fä köpa bilderna.
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsorer
Våra sponsorer