SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Hallsta
Styrelsen
 
IBK Hallsta

Verksamhetsidé!

Vår verksamhetsidé är att erbjuda bred föreningsverksamhet genom innebandy.

Här ryms hela den breda tävlingsidrotten på distriktsnivå tillsammans med motionsidrotten utan tävlingsinslag. Hälsa och gemenskap är de dominerande motiven för verksamheten, även om prestation och tävlingsresultat ska ingå som sporre.

Det är vår ambition att medverka till att utveckla ett bra samhälle där respekt till andra individer främjas oavsett ålder, kön eller etnisk bakgrund. Genom vår verksamhet vill vi bidra till Hallstahammars utveckling och skapa en värdefull identifikation med närområdet.

För att säkerställa en meningsfull fritid med både spänning och upplevelser för kommunens innevånare och näringsliv ska vi inom IBK Hallsta tidigt fånga upp intresserade ungdomar i skolan för spel och träning, satsa nationellt på serielag både för damer och herrar samt arrangera poolspel, seriespel och utbildningar.

Verksamheten ska bedrivas för alla i åldrar med träning och spel, för tränare och ledare inom idrott och näringsliv, för publik bestående av företag och organisationer som vill förknippas med en modern, ungdomlig verksamhet samt givetvis syskon, föräldrar samt mor och farföräldrar.

Vår framgång skapas genom att med ett starkt personligt engagemang låta alla spelare, ledare och funktionärer delta och utvecklas utifrån sina personliga förutsättningar som ger publiken en möjlighet till egna igenkännanden med kopplingar till både hopp och förtvivlan.

Mitt i detta stora känslosvall ges organisationer och företag möjlighet att synas och påverka nuvarande och kommande generationers kulturuppbyggnad i form av rätt & fel, hjältar och antihjältar. Detta gör IBK Hallsta till en av Hallstahammars största ungdomsföreningar i vår tid vilket bevisas av det höga medlemsantalet och publikintresset!

Styrelsen för IBK Hallsta

Om klubben
Namn IBK Hallsta
Adress  Box 8      734 21 Hallstahammar
Hemsida ibkhallsta.com

E-post ibkhallsta@yahoo.se

Orgnr 802465-0932
Kontonr Sparbanken Västra Mälardalen 8182-8,13 159 500-1
Swish 1232789345
 
Huvudsponsorer
Våra sponsorer