SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBK Hallsta
Bli medlem i IBK Hallsta
BLI MEDLEM
Välkommen till IBK Hallstas hemsida
 
Vill du vara med och påverka i styrelsen?
2021-02-21 17:59
Vi har för närvarande några vakanta platser i föreningens styrelse. Ju fler vi är som hjälps åt, ju mindre arbetsbelastning innebär det såklart. Vi skulle gärna se någon förälder till en aktiv ungdom som exempel i styrelsen. Vi träffas normalt en kväll i månaden, så det tar inte jättemycket tid i anspråk. Är du lite intresserad av ordning och reda så har vi även rollen som sekreterare vakant. Även det är en någorlunda enkel uppgift idag när t.ex. närvarorapporteringar m.m. sker digitalt av ledarna.

Är du sugen och vill veta mer?

Kontakta ordf. Magnus Wenna på
0730-389485 eller magnus.wenna@voith.com
Meriterad tränare till IBK Hallstas blivande Damjuniorer
2021-01-28 22:40

Den nuvarande säsongen är i stora delar en förlorad säsong med anledning av den pågående pandemin. Därför har IBK Hallsta redan nu börjat blicka fram emot hösten och säsongen 21/22. Då är det dags för föreningens äldsta flicklag att ta klivet upp till juniorspel. Nu kan IBK Hallsta meddela att ledarsidan förstärks med den meriterade tränaren Miko Salomaa.

 

”Jag ser fram emot att ta laget och tjejerna till nästa nivå. Det här blir en nystart för föreningen, det är viktigt att ha en juniorverksamhet på hemmaplan.”

/Miko Salomaa

 

Miko har tränat flera upplagor av distriktslag i Västmanland samt VIB och Skälbys fina årgångar med juniorer där namn som Enström, Galante Carlström, Winroth och Backby mfl sticker ut.

 

”Miko har en lång erfarenhet som både spelare och ledare. Vi är såklart jättenöjda att vårt förstaval vill vara med och bygga upp damjuniorerna i IBK Hallsta.”

/Malin Fransson och Tobias Pettersson, nuvarande tränare F05.

 

Junioråren är viktiga. De ska vara roliga och utvecklande. Grunden kommer att bestå av spelare från F05, som redan provat spel i juniorsammanhang med beröm. Spelare som är intresserade eller har anknytning till Hallstahammar är välkomna att fylla på. Det kommer också flera årskullar underifrån som med tiden ska kunna slussas in. Beroende på hur stor truppen blir kan spel även i Juniorallsvenskan bli aktuellt.

 

Ledare damjuniorer säsongen 21/22

Huvudtränare Miko Salomaa

Ass. tränare Malin Fransson

Målvaktstränare Bass

Lagledare Tobias Pettersson

Flickor 05 på mediahimlen!
2021-01-26 16:35
Det var mycket glädjande att idag lyssna på reportaget i P4 Västmanland om flickor 05 som passerat den otroliga milstolpen 30.000 insamlade pantburkar! Fantastiskt!! Bra för både laget och inte minst miljön!
Styrelsen vill tacka laget och dess ledare för deras engagemang, det är positivt för alla att föreningen får lite positiv uppmärksamhet i media. Inte minst i dessa tider.

Bra jobbat!

Så ett stort tack från styrelsen genom ordf. Magnus Wenna!!

Finns även en tidigare artikel från Pantamera att läsa:
https://pantamera.nu/vara-tjanster/foreningar/sa-har-gjorde-vi/
Bra jobbat!
2019-11-13 17:55
Är det flera som vill vara med och stötta föreningen genom Gräsroten, gå in på länken

https://www.svenskaspel.se/grasroten/forening/27964-ibk-hallsta

Det kostar inte dig något, men ju fler vi är som har valt IBK Hallsta som sin Gräsrotsförening, desto större del få vi av de 50 miljoner som Svenska Spel delat ut till föreningarna.

Matchflytt för säsongen 2019/2020 Västmanland
2019-09-10 22:46

Matchändringar görs endast genom iBIS. Förbundet accepterar inte sms, samtal eller tidigare dokument.
 
Matchflytten måste vara förbundet tillhanda 3 dagar innan ordinarie matchdatum för att vi ska kunna flytta den. Annars klassas den som WO.


Nytt datum ska vara inom 2 veckor från ordinarie matchdatum. Lagen måste vara överens om matchflytten och det är alltid hemmalaget som initierar matchflytten. Om bortalaget vill flytta så är det hemmalaget som gör matchflytten. Eventuella kostnader tillfaller alltid det lag som vill flytta matchen. Är ni inte överens ska matchen spelas på utsatt datum.

ex: Kungsörs IBK vs IFK Arboga i Damserien. Bortalaget vill flytta matchen och kontaktar hemmalaget. Hemmalaget kommer överens med borta laget om nytt datum och initierar matchflytten i iBIS. Matchflyttskostnaden tillfaller bortalaget som vill flytta matchen.

Nytt datum ska vara inom 2 veckor från ordinarie matchdatum.

Matchändringsavgiften: Junior/Senior
Gratis t o m 30:e sept och mellan 12:e – 20:e dec - 2019.  
 
Herrar Div 2-4, Damer Div 2-3 och Herr/DamJunior har fått en kostnadsstege dvs 1:a matchflytten = 1 000:-, 2:a = 2 000:-, 3:e = 3 000:- osv, kostnaden ökar med 1 000:- för varje matchflytt man gör under säsongen.
 
Tävlingskommitté (TK) eller, om TK så beslutar, ansvarig tjänsteman kan godkänna matchändringen och fastslå aktuell kostnad för själva matchflytten.
 
Matchändringsavgiften: Pojk och Flickklasserna
Gratis t o m 30:e sept och mellan 12:e – 20:e dec - 2019. 
  
Pojkar Klass 1-5 och Flickor Klass 1-4 = 1 000:-, 2:a = 2 000:-,3:e = 3 000:- osv, kostnaden ökar med 1 000:- för varje matchflytt man gör under säsongen.
 
Tävlingskommitté (TK) eller, om TK så beslutar, ansvarig tjänsteman kan godkänna matchändringen och fastslå aktuell kostnad för själva matchflytten.

Nytt datum ska vara inom 2 veckor från ordinarie matchdatum.

PK6 - PK7, FK5-FK6     Gratis
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
P-09, 07/11 19:36 
P-09, 01/11 15:29 
P-09, 18/10 14:37 
P-08, 08/09 08:13 
 
Huvudsponsorer
Våra sponsorer